Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Yoga – for mænd!!

Yoga for mandfolkene i Albertslund Golfklub

Der er ændret lidt på tidspunktet…!

Måske har jungletrommerne allerede lydt om der nu, hver tirsdag, er yoga for 12 friske og modige herrer.

Hvilket er en stor succes!!

Fra tirsdag d. 5. januar 2016 udvides med endnu et herre yoga hold. Der vil derfor være et nyt hold kl.17.30-18.45

Tilmelding eller spørgsmål direkte til yogalæreren Sidsel, enten på mail kontakt@yogaformig.dk eller på sms 4060 3981

Der vil være 13 undervisningsgange, 5. januar – 29. marts 2016. I denne omgang laver jeg et klippekort med 10 gange, så der er plads til flexibilitet.

Pris for klippekort 750 kr. Vil du være med alle 13 gange, så finder vi også ud af det, bare spørg.

Du får pr mail en bekræftelse på om du er optaget på det nye hold, samt oplysninger omkring betaling.

Dette opslag findes i udskriftsvenlig version her: Yoga for mandfolkene i Albertslund Golfklub

Billede Yoga