Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Arrangement den 12. maj – Nykredit

Arrangementet ved Nykredit cupturneringen den 12. maj.

Om morgenen:

Alle spillere er velkomne fra kl. 7.30.

Turneringsudvalget har indkøbt morgenbrød, smør, ost og marmelade – og der vil også være en skive pålæg.

Der vil sikkert også være mulighed for at få en lille en…

Du skal selv medbringe din kaffe eller te – og juice, hvis det er på ønskelisten.

Ved fælles indsats får vi på den måde skabt en god fælles start på dagen og en solid bund i maven for dagens spil.

Om eftermiddagen:

Efter dagens spil på banen vil der blive tændt op i grillen.

Igen skal du medbringe din egen mad, men kan altså tilberede den og nyde den i selskab med alle andre, som har spillet de 3 dage. Gæster, der ikke har spillet er også velkomne.

Husk at overveje, hvordan maden skal opbevares i de timer, du er på banen. Vejrudsigten spår varme og sol – og vi har ikke ubegrænset plads i køleskabene i klubben.

Øl vil som altid kunne købes i klubben, men hvis du vil have vin, skal du selv i egne depoter for at finde en passende flaske, som du kan have med.

Vi glæder os til at se jer

Turneringsudvalget og Nykredit