Nyhed: Status PRO-golf …

Den 4. september blev så Statusturneringen afviklet med PRO GOLF SCANDINAVIA som sponsor.

Om formiddagen holdt vejret nogenlunde og spillerne fik en god gang golf ud af det.
Om eftermiddagen var det vådt…meget vådt.
Der var vand i sko og bags, handsker og tøj var vådt og banen var våd. Det kan måske undskylde at scores faldt noget fra formiddag til eftermiddag.
Billederne fra dagen viser dog en kæmpende skare der fik en dejlig dag på banen – og en god undskyldning for at sætte sig hjem i sofaen og lune sig bagefter.

1. plads række A - Michael Aggergaard 2. plads række A - Jan Olsen 3. plads række A - Niels Schrøder 2. plads række B - Henning Madsen 3. plads række B - Aksel Beckmann De sidste er på vej ud De venter på at komme ud Der lyttes opmærksomt Der varmes op på puttebanenTættest hullet ProGolf En snegl på vejen er tegn på regn Svend sender 2. runde af Statusmatch ud