Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Landsfinale

Held og lykke
 – og spil godt!

Veteran A holdet i regionsgolf vandt Landsdelsfinalen den 1. september.
Spillet var mod Hornbæk og vores A-kæde vinder med 7 – 4.
Herunder findes lidt stemningsbilleder fra dagen i Vallø golfklub, hvor Landsdelsfinalen blev afviklet.

De nysgerrige og opmærksomme vil vide, at der hele året har stået en pokal på skabene i klubhuset. Det var Landsdelspokalen fra sidste år, hvor samme hold spillede sig til sejr i Veteran B – rækken. Holdet tabte dog i Landsfinalen i Viborg….mod Silkeborg.

Om pokalen er der ikke meget at sige mere. Nypudset og i fin stand blev den behørigt afleveret til Landsdelsfinalen….men!
Der blev ikke uddelt pokaler til vinderne i år. Alle pokaler (eller dem som stadig findes..) er nu blevet afleveret til Golfmuseet i Munkholm ved Vejle.
Vi nåede altså lige at få Albertslund-navnet på inden pokalen gik på pension.

A-kæden drager til Landsfinale den 14. september, altså denne gang i Veteran A – rækken.
Holdet skal spille mod Silkeborg – på Falster Golfklubs bane i Virket.
Faktisk lovede vi holdet fra Silkeborg, at vi ville mødes igen i A – rækken i 2018. .. og den profeti holdt altså stik.

Vi ved allerede nu, at vi næste år skal spille i Veteran E – rækken.
Vi overgiver os ikke uden kamp – men det ser svært ud…