Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Regionshold i Østfinale

I klubben har vi i år haft 6 hold med i Regionsgolf.

Regionsgolf er en turnering for hold i bestemte kategorier:

B-, C-, D-holdene er for spillere med et handicap i faste grupper:
I B-rækken skal spilleren have et handicap på minimum  11,5. I C-række skal spilleren have et handicap på minimum 18,5  og i  D-rækken        minimum  26,5.

I Senior, Veteran og Superveteran rækkerne handler det mere om alder. Seniorer skal være over 50år, Veteraner skal være over 60 år og Superveteraner skal være over 70.
Et hold består af 6 spillere.  1 damesingle, en miks foursome, og 3 herresingler.
I en kamp spillerman om 11 point:  2 point for hver single – og 3 point for miks foursome.

Man spiller så mod hold fra andre klubber. Almindeligvis er der 4 hold i hver gruppe i grundspillet. Man spiller både ude og hjemme mod alle hold.
Efter grundspillet kan man gå videre til slutspil og kvartfinale og semifinale og endelig stå i finalen for Østdanmark.

Herefter er der en endelig finale: Landsfinalen.
Alt dette indledende er nævnt kun for at lægge op til et bragende bifald til et af holdene i årets regionsgolf.
Veteran B – holdet har gjort det godt i år. Rigtig godt.
På hjemmebane har holdet vundet 3 gange 11 – 0 og på udebane næsten lige så stort.
Og holdet er dermed gået videre til slutspillet…..og vandt i kvartfinalen (stort)
Og i semifinalen vandt holdet igen…og nu står holdet så i Østfinalen!
På tirsdag den 5.9. skal holdet møde holdet fra Simon´s golfklub – på Simon´s bane.

I denne del af turneringen tager vi en kamp af gangen…og tænker derfor ikke på Landsfinalen i Viborg den 15. september.

Holdet består af:
Inge Johannesson (Kaptain)
Mary Kofoed
Poul Bregendahl
Erik Jensen
Søren Hedegaard
Jesper Helmer
Det er kernen…og så har vi haft nogle gode vikarer til visse spillerunder. Vikarerne har gjort det virkelig flot
Bo V. Christensen
Bent Jørgensen
Jan Olsen
Jens Jørgen Jensen