Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Tak for i år

Lørdag den 24. oktober blev den sidste klubturnering afviklet i 2015.

Turneringsudvalget har  – som sædvanligt – arbejdet hårdt for at få det hele til at fungere og køre.
Det skal de have stor tak for!

Der er afviklet 9 turneringer med i alt 21 banestarter. Nogle turneringer har jo starter både morgen og eftermiddag, og nogle har 3 banestarter.
Hertil kommer Wittrup parmatch, Peter Maler cup turnering og Nykredit Slagturnering.
Oven i dette kommer så årets klubmesterskaber – både i slagspil og hulspil – …over flere dage.

Der har altså været nok at se til.

Som en festlig afslutning på turneringsåret havde udvalget arrangeret samlet præmieoverrækkelse til alle vindere i de løbende turneringer og årets klubmestre.
Man kunne lige nyde et godt glas rødvin og købe sig en grillet pølse mens man kunne hylde de dygtige vindere. Et større antal klappepræmier blev også uddelt under megen jubel.
Der bliver taget billeder af vinderne…som kan ses senere på denne hjemmeside.

Det må snart være en tradition at lave dette arrangement. En meget fin og værdig afslutning på turneringsåret – hvor alle lige kan mødes for at lave de sidste aftaler for vintergolf.
Det er virkelig et godt arrangement, helt i klubbens ånd, og det fortjener vores fulde opbakning og deltagelse.

Det er dog ikke afslutningen på golfåret!
Greens er stadig åbne og så længe vejret holder, er det bare med at komme afsted.
Der er også enkelte arrangementer i den nære fremtid: Herreklubben holder afslutning den 27. oktober og Nissematchen  kommer i november.
“Vinterbørnene” begynder deres sæson søndag den 25. oktober. Herrespillere kan derfor gerne møde op i klubben søndag kl. 9.30. Her foretages lodtrækning til dagens spillerunde. Alle herrer kan deltage.