Gæster > Tidsbestilling

Tidsbestilling:

Vi har kun tidsbestilling på tiderne .1o og .40. Resten af spilletiderne er reserveret til BOLDRENDE.
Det er meget vigtigt at undersøge tidsbestillingen Golfbox  (se eventuelt “Fri bane eller banelukning” via hjemmesidens forside) , før et besøg på banen. Det vil være ærgerligt  at have en tid til golf  – og det så viser sig at banen lukker før din runde kan spilles færdig.
Spillere kan altså tidsbestille, men alle kan og bør orientere sig i tidsbestillingsmodulet om, hvorvidt der er fri bane = boldrende eller om klubarrangementer medfører banelukning.
“Boldrende” betyder fri bane… og betyder at alle – medlemmer og gæster kan gå ud så snart tee 1 er ledig.
Der kan også være “blokeringer” der siger noget om arrangementer der ikke medfører banelukning. Det er orientering til spillere om eventuelle arrangementer, hvor der er mange på banen, men banen er ikke lukket.

Albertslund Golfbane har 9 rigtig fine huller. Man får fornøjelsen 2 gange på en 18 hullers runde.