AGC Hole Hunters > Kontakt AGC Hole Hunters

Hvorfor lige AGC Hole Hunters?

Den primære årsag til at AGC Hole Hunters blev dannet, var at der manglede noget social-aktivitet for den lidt yngre del af klubben. Samtidig var der ønsker om nogle flere slagspilsmatcher, der var tællende til klubbens spillere med lidt lavere handicap. Dette har vi igennem årene forsøgt at kombinere og den vej skabt et “socialt tilholdssted” for en mindre gruppe af klubbens medlemmer og den vej bundet dem til klubben, istedet for potentielt at have mistet dem til andre klubber.

Formålet med AGC Hole Hunters?

Formålet er at skabe et socialt netværk i klubben for medlemmer i alderen 18-50 år, som kan være med til at danne klubbens fremtid og sørge for den fremtidige udvikling af Albertslund Golfklub. Med en stigende gennemsnitsalder er det vigtigt at nye og yngre kræfter køres i stilling til at fortsætte de positive tendenser der i mange år har dannet Albertslund Golfklub og gjort til den fantastiske klub den er den dag i dag.

Kontakt info til AGC Hole Hunters kan tages ved, at hive fat i en fra AGC HH’s bestyrelse ude i golfklubben eller på Facebook (se nedenfor)  eller skrive en mail til:

Mail adresse: agc-hole-hunters@live.dk

Klik her for mere info via Facebook

Bestyrelsen består af følgende medlemmer:

Formand: Jannik B. Petersen

Kasserer: Thomas “Balou” Højbjerg

Bestyrelses medl.: Peter Kronholm

Bestyrelses medl.: Jonas Juhl Jakobsen

Bestyrelses medl.: Bo Guldhammer Nielsen

Bestyrelses medl.: Kenneth Achton

Bestyrelses medl.: Daniel Vide De Pedro

Suppleant: Magnus Meyer

 

AGC Hole Hunters – Since August 2012