Præsentation af en sponsor

 

Vi anbefaler:

I vores område findes 2 adresser:
Herlev hovedgade 195, 2730 Herlev

Agenavej 39 B, 2670 Greve

Klik på billedet og se mere om denne sponsors tilbud.

Se alle sponsorer her

Nyhed: Endnu en aften i Herreklubben 31.7.

Her på redaktionen modtager vi meget ofte forslag til, hvad der burde og skulle optages i det ugentlige indlæg. Nogle forslag er mere seriøse, lødige og generelt informative end andre.
Det kan være alt fra noget så uvedkommende som politik eller kedeligt som erfaringer fra andre klubber. Det kan være kvaliteten af gruset på bagparkeringen eller skiltningen ved hul 1.
Det kan dog også være om noget meget mere nærværende som kvaliteten af bemærkningerne når en med-spiller slår et smukt slice op i højen på hul 3. Eller muligheden får at lægge små filmstrimler ind på hjemmesiden af særligt interessante situationer…

Vi holder os ikke for gode til at lytte till læserne. Vi vil dog fastholde den gode tradition, hvor enkelte spillere ikke direkte hænges ud til spot og spe. Vi nævner gerne den gode eller ligefrem fantastiske præstation. Det skal fejres og have opmærksomhed.
På den anden side vil vi naturligvis have lov at undres over oplevelser som ikke umiddelbart giver mening. F.eks. kan vi opleve at spillere hellere vil spille banen uden at gøre brug af fairway… det må vi undres over og notere. Dog har vi i de tilfælde, den tradition at gøre det relativt anonymt – så spilleren kun for de inviede er kendt. Hvilket han jo sådan set var i forvejen. For resten af læserne forbliver han ukendt, men historien består som et væsentligt indlæg til andre spilleres inspiration.
Det syntes vi selv er så smart…

Denne gang ville et antal spillere gerne have fremhævet en Herreklubspiller, som havde sæsondebut. Vi kan gå med på halvdelen af budskabet. Vi anerkender det fantastiske i, at manden den 31.7. har første spilledag. Det gik ikke så godt, altså pointmæssigt. Vi tager hatten af for initiativ og gå-på-mod. Ikke mindst noterer vi mandsmod og -hjerte da manden gik ud i en bold, hvor medspillerne undervejs ikke helt holdt sig tilbage med kommentarerne, og heller ikke undlod at plukke vores helt for øl på spillet og ikke mindst “Dame – øl”. Selv syntes de, at de havde været venlige og imødekommende. Som de sagde: Vi kan jo kun spille om én “Dame – øl”.

Det der med de nye handicapregler ser ud til at fungere. Langt de fleste har fundet ud af, hvordan sagsgangen er.
Der vil til næste tirsdag blive lavet nogle nye kort, hvor spillerne kan overføre deres navn, nummer og point. Dette kort skal så afleveres i Herreklubben, hvis man ønsker at spille en EDS-runde – i stedet for at overføre dagens score til et nyt scorekort… På den måde kan vi spare klubben for et større antal scorekort.

Nå men alle fremmødte 36 mand spillede jo også en gang golf denne aften. Iøvrigt i et meget blandet vejr. Først let sol og en frisk brise. Derefter regn. Derefter hård regn og kraftig blæst. Derefter høj sol og kraftig varme. Derefter regn og nogen blæst. Tilsidst sol og ikke for mange varmegrader…

Dagens vindere:

A-rækken: Jan Olsen med 38 point (EDS?)
B-rækken: Jørn Bast med 31 point (B-rækken har nok spillet under meget svære forhold…)
C-rækken: Jørgen Malmgart med 42 point (Tillykke med det nye handicap?)

Nærmest hul 1: Bo Nielsen med 0,87 meterTryk her for at komme tilbage.