Nyhed: Herredag d. 20 August

63 herre, 25 om formiddagen og resten om eftermiddagen, havde valgt at deltage i dagens arrangement. Augustvejret viste sig fra sin bedste side og gav os en dag med let vind og sol fra en skyfri himmel. Så kan det da ikke blive meget bedre.

Jo det kan faktisk godt blive lidt bedre: Der er stadig nogle få der ikke udfylder scorekortet korrekt. prøv at gøre jer lidt umage med det da det vil lette sorteringen og regnskabet efterfølgende.

Så manglede der betaling for 3 formiddagsspillere. Vi går selvfølgelig ud fra at det er en ren forglemmelse, så hav venligst pengene med til næste gang.

Her kommer så lige et lille opstød: Jeg starter ud i en firbold ved 16 tiden, og det går rigtig langsomt til at starte med. men i løbet af en 7-8 huller er vi ved at finde rytmen og glæder os til at gå ud på bag 9 i et godt flow. Men da vi kommer rundt om hjørnet på klubhuset ser vi at der lige er smuttet en 2 bold ud før os, og så begynder vente tiden igen øv. det er jo så det man er nød til at leve med når banen ikke er lukket på herredagen. Godt man havde en bitter eller 2 med i bagen.

Bestyrelsen arbejder i øjeblikket på herreklubbens afslutningsarrangement. Vi er ikke 100% sikker på hvad det bliver, men sikkert skulle det være at det bliver d. 5 november. Der kommer et indlæg her på hjemmesiden inden længe.

Så til dagens resultat:

Vinder af A-rækken:  Jonas Gotfredsen med 36 point