Præsentation af en sponsor

 

Vi anbefaler:

I vores område findes 2 adresser:
Herlev hovedgade 195, 2730 Herlev

Agenavej 39 B, 2670 Greve

Klik på billedet og se mere om denne sponsors tilbud.

Se alle sponsorer her

Nyhed: Herreklubben 2013

Generalforsamling den 9. april kl. 18.00 eller lidt senere… I klubhuset!

Mine herrer!

Det er kun kalenderen og min sjæls utålmodighed, der antyder, at det skulle være snart sæsonen 2013 begynder.
Alt andet peger i helt andre retninger. Vejret – for lige at tage enkelt ting – der mere har smag af dyb vinter end af forår.
Det er kun de mest hårdføre mænd, der allerede har prøvet at gå en tur på det, der engang har været og vel forhåbentlig igen bliver vores fine golfbane.

Vi andre mere sarte individer har sparet kalorier og kræfter til det skulle blive alvor den 9. april…. og det bliver vel alvor den 9. april?

Herreklubben afholder i hvertfald generalforsamling den 9. april – om aftenen.
Så er der så lige det med tidspunktet… egentlig er der jo indkaldt til generalforsamling kl. 19.00. Men det var jo skrevet dengang, hvor vi stadig troede, at vi boede i et tempereret klima (med en lille snert af drivhus-effekt). Vi er såvist blivet bedre oplyst: Danmark ligger nu mere i den tunge del af polarcirklen, med udsigt til at få isbjørne og polarræve i gadebilledet.

Der kan jo ske det, at det faktisk ikke rigtigt er muligt at spille en gang golf den 9. april. Vi skal under alle omstændigheder ikke regne med, at greens er åbne den dag. Måske heller ikke teestederne. Det er meget, meget skidt. Vi plejer jo at bruge tiden op til generalforsamlingen til at gennemføre den første lille runde golf… Men det kan altså være at det må udsættes.
Det gør så, at muligheden for at flytte generalforsamlingen til kl. 18.00 opstår.

Herreklubbens bestyrelse opfordrer derfor alle, der har interesse i at deltage i generalforsamlingen til at møde op i klubhuset den 9. april kl. 17.45 for lige at orientere sig om aftenens plan og forløb.

Inge-Lise er klar med en pølse og brød – så intet fremmøde vil være helt spildt.

Generalforsamlingens indhold:

Som altid forholder bestyrelsen sig nøje til foreningens dagsorden i følge vedtægterne:

1. Valg af dirigent
2. Formandens beretning
3. Kasseren aflægger regnskab
4. Forslag fra generalforsamlingen
5. Valg af bestyrelse
6. Eventuelt

Eventuelle forslag fremlægges på selve generalforsamlingen.

Bestyrelsen anerkender, at foreningens deltagere de sidste mange år ikke har haft grund til at diskutere langvarigt, ikke har haft de mange forslag til ændringer i klubbens liv eller har haft bevægegrund til kritik af hverken ledelse eller økonomi.

Sådan bliver det nok ikke i år. Der har verseret rygter om bestyrelsens afgang og ændringer i afvikling af Herreklubbens spilledage.
Her skal blot noteres, at rygterne taler sandt – og at visse forandringer kan forventes. Der er derfor ganske god grund til at møde op, hvis en spiller skulle have lyst til give sit besyv med og således få en vis indflydelse på den fremtidige udvikling i Herreklubben.

Vel mødt – og husk altså at tage vejrudsigten og eventuelle meddelelser på hjemmesiden iagt, før du drager mod golfbanen…

Herreklubbens kalender for 2013 findes her. Årets Herretur er ikke planlgt endnu, så den mangler i kalenderen.Tryk her for at komme tilbage.