Nyhed: Herreklubben starter på tirsdag (5. maj)!

Ærede Herre – Det er ganske vist.

Ærede Herre – Det er ganske vist – nyt om betaling.

Herreklubben starter op igen tirsdag d. 5. maj. Turneringen er nu åben for tilmelding på Golfbox.

Der kan spilles over hele dagen, man skal bare være meldt til inden man går ud. Når man har færdigspillet sendes et billede af sit eget + markørens scorekort til Jeff på 31532839

Der kan betales på 2 følgende måder:

Der betales kr. 400,00 for hele resten af sæsonen eller der betales kr. 30 pr. gang.

Matchfeeen betales til Kim, efter aftale, enten kontant i klubben, eller ved konto overførsel til 4434 4434394449

Sommerturen d. 20. juni, som igen i år skulle gå til Maribo Sø Golfklub, er vi ikke sikre på om kan gennemføres. Vi er nødt til at afvente forholdene. Det bliver højst sandsynligt i egne biler, hvis vi gennemfører turen.

Alle matcherne gennemføres naturligvis efter de gældende forskrifter, i forbindelse med Coronaen.

Spørgsmål kan rettes til herreklubbens bestyrelse som vil fortsætte indtil gennemførelse af en generalforsamling er muligt.

Betyrelsen.